Familjärt hotell i herrgårdsmiljö

Hällnäs är det personliga hotellet med den goda maten och fantastisk natur runt knuten. Här får du tid att njuta.

Checka in
Checka ut
Rum ooch Gäster
Rum Vuxna Barn
Vuxna
-
1
+
Barn
-
0
+
Din kod
Sök

Bo avskilt med en utsikt som är oslagbar

Hällsnäs hotell ligger otroligt vackert beläget, omslutet av en glittrande sjö och en tät tallskog. Det går knappast att komma så nära naturen och samtidigt ha ett behagligt avstånd till både Göteborg och Landvetter flygplats. Det tar endast 15 minuter med bil till båda destinationerna.

Våra rum

Vi har 37 rum inredda i herrgårdsstil.

Bo avskilt med en utsikt som är oslagbar

Idyllisk herrgårdsmiljö med historia

Platsen har en spännande historia som i skrift sträcker sig ända tillbaka till 1640-talet. Då omnämns Häradsfogden Johan Sigfridsson, som ledde Landvetterbornas uppror mot danskarna 1644.

Den nuvarande herrgårdsbyggnaden uppfördes 1906, och användes som sommarbostad av en framgångsrik tandläkare från Göteborg. Här finns idag hotell, konferensrum, bibliotek, bastuflotte, karbad och whiskyhus.

Vi på Hällsnäs är stolta över att kunna erbjuda ett hotell i idyllisk herrgårdsmiljö där tystnaden och den friska luften får vem som helst att glömma bort en stressig vardag.

Avslappnande eller mer fartfyllda aktiviteter?

Hotellet erbjuder bad i varma tunnor och bastu i vår nybyggda bastuflotte. När du bor på Hällsnäs har du tillgång till gym, både inomhus och utomhus, samt möjlighet att hyra cykel, kajak, kanot och SUP.

Och på tal om aktiviteter så finns både golfbanor, tennisbanor och padelhall i närheten.

Parkering är gratis för alla våra hotellgäster. Det finns även laddningsmöjligheter för dig med elbil.

Ta med din hund ut i naturen

Våra omgivningar är rena guldgruvan för en hund som gillar att gå på promenader och leva livet i naturen. På Hällsnäs bor du och din hund med både skog och sjö runt knuten och det finns många fina promenadstråk att utforska.

Bokning med hund sker via mail eller telefon för att säkerställa att ledigt hundrum finns. Maila info@hallsnas.se eller ring 031-91 64 66 för att boka boende med hund.

Tillägg för hundrum är 350 kr/natt och vi tillåter max två hundar per rum.

Våra färdiga paket och event

Boka något av våra färdiga paket och event när ni vill ha en romantisk weekend, en getaway i vardagen, en rolig upplevelse med familj och vänner eller bara en stunds avkoppling.