Herrgårdsbröllop på Hällsnäs

– en dag att minnas

Vi skräddarsyr ert drömbröllop

Oavsett vilken årstid ni väljer för ert bröllop – sommar, vår, höst eller vinter – så hjälper vi er att skapa en minnesvärd dag hos oss på Hällsnäs. Vår herrgård ger er en fantastisk inramning till er stora dag och ligger endast 20 minuter från Göteborg.

Vi kan skräddarsy er stora dag precis som ni önskar och erbjuder en totalupplevelse med personlig service och en unik matupplevelse. Herrgården lämpar sig ypperligt för bröllop med 70–120 gäster. Med ett bröllop på Hällsnäs kan ni tryggt överlämna arrangemanget till oss, så ser vi till att er dag blir oförglömlig.

Våra kockar har komponerat en speciell bröllopsmeny som tillsammans med något gott i glasen och ett rungande JA i kyrkan blir ett fantastiskt recept på en lyckad dag. Bröllopsmiddagen serveras i vår charmiga restaurang Sjöö med oslagbar utsikt över Landvettersjön.

Bröllop mitt i naturen

Med vårt pittoreska läge vid Landvettersjön, omgiven av naturen, finns det flera vackra platser att ta bröllopsbilder på, oavsett årstid. Tänk er bröllopsbilder på gräset vid sjön eller på gräskullen vid den charmiga bastiljonen?

Om ni väljer Hällsnäs för ert bröllop kommer ni att abonnera hela hotellet. Det inkluderar Sviten – sjöstugan, 33 dubbelrum, 2 familjerum och ett enkelrum, totalt 80 bäddar, samt den stora matsalen i herrgårdsbyggnaden. På så sätt har ni har möjlighet att dela er bröllopsdag med era närmaste i en unik och intim miljö.

Kontakta oss

Skicka en förfrågan med dina önskemål så återkommer vi med ett förslag.

*” anger obligatoriska fält

MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ