Loading...
Bröllop 2018-05-24T16:43:20+00:00

Välkommen till Bröllop på

Hällsnäs Hotell & Konferens

GÅR NI I GIFTASTANKAR?

När du väljer att ha ditt bröllop på Hällsnäs väljer du en rad saker. En unik herrgårdsmiljö med romantiska förtecken är kanske det viktigaste. Eller att vår nybyggda matsal med stora fönster som tronar över sjön kan ta upp till 220 gäster. Men ganska snart därefter kommer förmodligen professionellt bröllopsteam och stor erfarenhet. Hos oss kan ni lugnt lägga bort tankar på detaljerat körschema, dukning, meny med passande viner, blommor, transporter, tårta, liveband eller DJ. Självklart finns det möjlighet att lägga till vickning, brunch dagen efter eller andra önskemål. Hos oss är ni i trygga händer. Vi hjälper till med alla detaljer – från start till mål.
Vi har ett enda mål med att arrangera bröllop – att det ska bli exakt den upplevelse som ni drömmer om. För att boka upp ett möte eller besök hör av er till Yeliz “knappen nedan” för mer information.

Kontakta Yeliz

EXEMPEL PÅ BRÖLLOPSUPPLÄGG

ekobröllop

EKOBRÖLLOP

Hällsnäs var väldigt tidigt ute med att arrangera ekologiska bröllop. Redan 2007 hade vi vårt första ekologiska bröllop. Organic weddings fanns förstås redan i USA och England men i Sverige var det nytt. I korthet innebär det att vi erbjuder bröllop som i så stor utsträckning som möjligt är i samklang med naturens kretslopp och som bidrar till att djur och människor på den här planeten mår bra. Maten som serveras är ekologisk, lokalt producerad och säsongsbetonad och transporterna till och från Hällsnäs gör förstås minsta möjliga avtryck.

SOMMARBRÖLLOP

Ett klassiskt sommarbröllop är svårt att misslyckas med. Oavsett väderlek så är detta årets ljusaste tid och dagarna övergår omärkligt i en kort nattpaus innan det är dags för fågelkvitter igen. Hos oss kan ett sommarbröllop se ut lite hur som helst, kanske vill ni starta dagen med picknickkorgar och boule vid strandkanten? Efter det kan vi duka upp med cocktails, jazz och mingel innan det är dags för vigsel. Lite champagne och snittar senare dukar vi upp för bröllopsmiddag med passande viner. Allt med vilsam utsikt över sjön.

sommarbröllop

VINTERBRÖLLOP

Ett vinterbröllop är verkligen ett magiskt minne för livet. Vin chaud, varm choklad med rom och grillade marshmallows är ett sätt att starta dagen när gästerna anländer. Ett parti schack framför brasan brukar vara en uppskattad aktivitet innan det är dags för vigseln. Vid den här tiden knastrar facklorna ikapp med alla tända ljus. Bröllopsmiddagen går i samma vintriga stämning med pampiga fyrverkerier som lyser upp sjön när desserten tågas in.

TRE KORTA OM BRÖLLOP PÅ HÄLLSNÄS

FINNS DET NÅGON KYRKA I NÄRHETEN OCH HUR GÖR MAN FÖR ATT BOKA DEN?
Två kyrkor och ett kapell ligger nära Hällsnäs, Råda kyrka, Landvetter kyrka samt Landvetter kapell. Dessa bokas via Råda församling och Landvetter församling.

OCH OM VI INTE VILL VIGA OSS I KYRKAN?
Självklart kan ni vigas utomhus i vår park, vid strandkanten eller i vår glasateljé. Borgerlig vigsel förrättas av en vigselförrättare från kommunen. Vi hjälper dig med vilka vigselförrättare som finns i området.

HAR NI FÖRSLAG PÅ HUR BRUDPARET KAN ÅKA TILL OCH FRÅN KYRKAN?
Det har vi! Här finns många möjligheter. Vi kan hjälpa till att förmedla kontakt till: veteranbilar, limousine, häst & vagn eller en båtfärd på sjön.

bröllop
Hällsnäs

NÅGRA ORD FRÅN VÅRA GÄSTER

Vi närvarade vid vår dotters sommarbröllop på Hällsnäs. Vigseln var himmelsk med den vackra sjön som bakgrund när brudparet sa ja. Det blev en fantastisk kväll med god mat och proffsig personal. Vi valde att övernatta och delta vid frukosten med presentöppning under bar himmel. Vi kommer gärna igen!

MARIA & GÖRAN JOHANSSON