Konferenslokaler för stora och små sällskap

I en familjär och naturskön miljö skapar vi en konferens efter era önskemål.

Idyllisk miljö med 100-årig historia

Med bara 15 min från Landvetter flygplats eller Göteborg kommer ni till vår rofyllda herrgård. Besök oss för gemensamma aktiviteter, kick-off eller konferens. Vi hjälper er att sätta ihop ett paket som uppfyller era önskemål.

Alla möten kräver inte alltid en konferenslokal. I vårt orangeri kan ni slå er ner i sköna soffor med fantastisk utsikt. Här serveras även ert fika.

GRÖNLAND 108 m²

Upp till 80 personer

Grönland är vår största konferenslokal. Här ligger även vårt studiokök där vi anordnar matlagningsaktiviteter. Här kan ni även njuta av eftermiddagssolen på er egna terrass.

FÄRÖARNA 52 m²

Upp till 32 personer

Färöarna ligger i vår nya tillbyggnad med loungen precis utanför dörren och vägg i vägg med restaurangen.

Här njuter du av utsikten över Landvettersjön.

VÄSTERGÖTLAND 35 m²

Upp till 20 personer

I vår konferenslokal Västergötland finns plats för både stora och små grupper. Rummet ligger i vårt gårdshus.

BOHUSLÄN 43 m²

Upp till 24 personer

Vår konferenslokal Bohuslän ligger i vårt gårdshus. Utsikten över trädgården och Landvettersjön är fantastisk.

ISLAND 12 m²

Upp till 6 personer

Denna lokal ligger i herrgården. Passar utmärkt för det lilla sällskapet eller som grupprum.

SVERIGE 38 m²

Upp till 24 personer

Vår konferenslokal Sverige ligger på övervåningen i herrgårdsbyggnaden. Här har man sjöutsikt och delad takterrass.

NORGE 30 m²

Upp till 16 personer

Norge ligger på andra våning i herrgårdsbyggnaden. Här har man tillgång till takterrass och utsikt mot Landvettersjön.

DANMARK 20 m²

Upp till 10 personer

Konferenslokalen Danmark hittar du en trappa upp i huvudbyggnaden. Denna lokal passar bäst om man vill ha ett mindre möte.

FINLAND 25 m²

Upp till 12 personer

Denna lokal har utsikt över Landvettersjön och tillgång till delad takterass.

Mat & dryck till konferensen

Måltider lagade med en stor dos kärlek. Vårt fokus är att varje måltid ska serveras med fingertoppskänsla och där mottagaren ska känna det unika som serveras på varje tallrik. Vi jobbar med säsongens råvaror från lokala odlare och gårdar så långt som det är möjligt.