Hällsnäs Önskar Alla Välkomna

After Work sista fredagen varje månad & Brunch varje söndag.

Mat efter säsong

Att äta hos oss är en upplevelse för alla sinnen. Utsikten över sjön är smått magisk, och maten är på alla sätt förstklassig. Här finns allt från vällagat nytänkande till traditionell husmanskost. Vår köksmästare väljer råvaror nogsamt och efter säsong, ofta med lokal förankring. Den ständiga ambitionen är att ge dig en överraskande och välsmakande matupplevelse. Omdömena från våra gäster säger att vi lyckas väl med den ambitionen.

Vårt kök har alltid öppet sin ala carté Måndag till Fredag från klockan 18:00 och Lördagar från klockan 17:00

 

Dagens lunch

Sugen på något gott att äta?

Ta bilen, cykeln eller en härlig promenad till oss och njut av vår goda mat i restaurangen eller på uteserveringen, båda med hänförande utsikt över Landvettersjön. Vill ni hellre komma sjövägen finns det plats att lägga till vid våra bryggor.

Köket har öppet för lunch måndag-fredag

Klockan 11:30-14:00

Dagens lunch v 12

MÅNDAG: Varmrökt lax med hovmästarsås och bönor

TISDAG: Isterband med senapsstuvad potatis och rödbetor

ONSDAG: Helstekt fläskkotlettsrad med svampsås och gelé

TORSDAG: Kycklinggryta med sidfläsk

FREDAG: Fish and chips med gröna ärtor och tartarsås

125:- Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe & kaka

Veckans fisk: Röding med sockerärtor och örtcrème  185:-  

Veckans vegetariska: Grillad rotselleri med hummus och honung 135:-

Hällsnäs Kvällsmeny

Brunch

Brunch

Varje Söndag från 4/2 serverar Hällsnäs en fantastisk Brunch. Varmt välkommen att boka någon av våra två sittningar på info@hallsnas.se, via telefon på 031-916466 eller direkt här på sidan.

BRUNCH

Avnjut en fantastisk brunch i med goda vänner eller familj. Njut av maten och utsikten.

Avnjut scones med lemon curd, härlig lax, ostar och småvarmt för att sedan avsluta med kaffe eller te och godsaker från dessertbordet.

God idé att boka bord på någon av våra sittningar 11:45 - 13:45 eller 14:00-16:00

265kr inkl dessertbord, kaffe och te.

Boka redan nu på hemsidan eller på info@hallsnas.se.

ONLINEBOKNING KLICKA HÄR

Varmt välkomna!

Laga ert eget mästerverk

I vår nybyggda matateljé finns det möjlighet för dig och ditt sällskap att utveckla era matlagningsfärdigheter! Tillsammans med våra välrenommerade kockar lagar ni kvällens meny. Det brukar bli en minnesvärd kväll med trevligt umgänge, god mat och spännande drycker. Matateljén fungerar för sällskap upp till 50 personer och inleds med ett glas bubbel och tilltugg i köket. Sedan är det förkläden på och fullt fokus tills det är dags att avnjuta skapelserna tillsammans.

Ha din fest hos oss!

Planerar du att ställa till med fest? Då har du kommit rätt. På Hällsnäs är vi vana festarrangörer och kan hjälpa dig att skapa en oförglömlig upplevelse. Vill ni mest ha god mat, goda viner och storslagen sjöutsikt? Inga problem. Vill ni lägga till levande musik, nattamat på småtimmarna och bastu i gryningen? Det ordnar vi.

I den stora matsalen vid sjökanten kan vi ta emot så många som 220 gäster och i den lilla 100 gäster. Vi har även logi för er och gästerna. Önskas transfer in till stan på natten så är vi självklart behjälpliga. Ingen fest är för komplicerad för oss. Kontakta oss så syr vi ihop ett upplägg som passar just er!

En vinkällare med ambitioner

Vi är stolta över att ha en vinkällare där många rariteter samsas om platserna. Men här finns givetvis också viner i alla prisklasser. Vår sommelier hjälper dig att hitta rätt dryck till rätt mat. Möjligheterna är näst intill oändliga. Vill du överträffa allt annat du tidigare smakat står vi gärna till tjänst. Och är du ute efter ett prisvärt alternativ lotsar vi dig rätt här också. Vi erbjuder också vinprovningar, kontakta oss om du vill veta mer!

Catering

Vår köksmästare

Säg hej till vår köksmästare Marcel Nilsson! Han har ett förflutet från några av landets mest prisade restauranger så som 28+ och Thörnströms för att nämna några. Tillsammans med sina kockar lagar han allt från klassisk husmanskost till modern skandinavisk mat, baserad på lokala och ekologiska råvaror.