Hällsnäs Health Club

Massor av ny energi

Hällsnäs Health Club

Att kroppen är gjord för att röra på sig mer än att sitta vet nog de flesta. När vi jobbar, har möten och konferenser har vi en tendens att bli betydligt mer stillasittande än vi borde. Det är en av anledningarna till varför vi på Hällsnäs har ett Health Club-koncept under ständig utveckling. Vi har flera pulshöjande och energiboostande aktiviteter att ta del av under era möten. Man blir ju så mycket piggare när man rört på sig en smula också!

Gym

Välkommen till Hällsnäs nya gym med underbar utsikt över Landvettersjön. I vårt gym finns den utrustning och de maskiner du behöver för att kunna träna själv eller tillsammans med någon av våra personliga tränare. Som konferensgäst har du fri tillgång till gymmet, men får lämna företräde för våra personliga tränare. Varför inte kombinera träningen med exempelvis en god frukost eller lunch hos oss?

Privatkunder kan lösa medlemskap. Kontakta våran personliga tränare för mer information om vad som passar just dig.

Arnold, 0725-070637, arnold@hallsnas.se

 

PT-träning

När man tränar rätt och funktionellt får man inte bara betydligt bättre effekt, utan man minskar även risken för skador. Under våran erfarna personlige tränare Arnold Mulandis ledning tränar du styrka, teknik och flexibilitet för att aktivera musklerna – eller till och med de muskler du inte visste fanns! Antingen tränar ni på vår cirkelträningsbana i naturen, eller så står vårt eget gym till er tjänst.

tennis och padel

På Hällsnäs Racketcenter i Pixbo finns fyra utebanor, tre inomhusbanor och två padelbanor (utomhus). Vi erbjuder shuttle service till hallen för den som önskar utmana en kollega eller vän.

Golf

Vi har ett samarbete med Chalmers golfklubb som ligger ca 20 min från Hällsnäs. Vi erbjuder bra starttider, möjlighet att boka pro-tider samt transfer till och från Chalmers golfklubb vid behov. 

Golfpaket
Börja söndagen med en härlig golfrunda på Chalmers Golfklubbs fantastiska 18-hålsbana, omgärdad av vacker natur. Avsluta dagen med en god middag och övernattning hos oss på Hällsnäs. 
Mer infomation om vårt golfpaket.

 

Yoga

Den som tänker att yoga är en stillasittande aktivitet där man stirrar in i en ljuslåga, gör bäst i att tänka om. När Jenny Larsson håller i yogaklassen kommer svetten att droppa och musklerna yla. Jenny började med yoga för 14 år sedan och har sedan dess utövat  och utvecklats inom olika typer av yogaformer. Hon arbetar flödande med kroppens inre muskulatur och total mental närvaro.